Aminess hotels & campsites

Novi brend Lagune Novigrad!

Dragi prijatelji, želimo vam dobrodošlicu u naše Aminess hotele!
Priuštite si osjećaje i doživljaje koje ćete htjeti ponoviti.

Detalji ponude

Proslavite novogodišnju noć u čarobnom Novigradu

29.12.15.-03.01.16.
Uštedite 10%

Rezervirajte do 1.12.2015. i ostvarite 10% popusta na novogodišnjem paketu.

Detalji ponude

Vaš odmor u 2016!

Uštedite do 20%

Očekujete da će Vam 2016. donijeti mnoštvo nezaboravnih doživljaja i lijepih iznenađenja? Tražite najpovoljniju ponudu za Vaš sljedeći odmor? Rezervirajte već sada Vaš boravak u 2016.

Detalji ponude

Travelife for Hotels & Accommodations Gold award

Hotel Maestral**** has just achieved a prestigious Travelife for Hotels & Accommodations Gold award. Travelife – the international sustainability certification scheme – assesses a property’s performance in managing their social, environmental and economic impacts.

Korčula is now only 16 min away from Split!

Doživite

Wellness

U našem Wellness centru pružamo očaravajući doživljaj: probudit ćemo vaša osjetila i osnažiti svijest vašeg tijela i duše.

Sport & Fun

Budite aktivni i ostanite zdravi, napunite svoje baterije s Laguna Sport & Fun aktivnostima!

Obitelj

Svi objekti Lagune Novigrad pružaju idealnu atmosferu za obiteljski odmor i opuštanje.

Vjenčanja

Pitate se kako bi izgledao početak vaše bajke u Novigradu?

Smještaj
Novigrad, Istra

Aminess Maestral Hotel 4*

Zahvaljujući velikom wellness centru, ovaj bike friendly hotel otvoren je gotovo cijele godine. Uz 308 klimatiziranih soba, gostima je na raspolaganju restoran, aperitiv bar, frizerski salon...

Više detalja

Novigrad, Istra

Aminess Laguna Hotel 3*

Lagunin šarm leži u intimnoj atmosferi borove šume i plaža koja okružuje ovaj obiteljski hotel. Aminess Laguna Hotel nudi sve sadržaje potrebne za opušten i siguran obiteljski odmor.

Više detalja

Brna, Otok Korčula, Dalmacija

Aminess Lume Hotel 4*
(ex Hotel Feral)

Aminess Lume Hotel bit će vaš domaćin na Korčuli - mediteranskom otoku višestoljetne kulture i tradicije.

Više detalja

Orebić, Dalmacija

Aminess Grand Azur Hotel 4*
(ex Grand Hotel Orebić)

Okružen starom borovom šumom, smješten tik uz samu plažu i kristalno čisto Jadransko more, Aminess Grand Azur Hotel pruža idealne uvjete za opuštanje i Vaš odmor iz snova.

Više detalja

Novigrad, Istra

Holiday homes Park Mareda 4*

Odmor u prirodi, sav luksuz hotela, toplina doma. Holiday Homes u Camping Parku Mareda pravo su otkriće za sve vas koji želite ležeran obiteljski odmor u Hrvatskoj.

Više detalja

Novigrad, Istra

Holiday homes Sirena 4*

Možete li zamisliti obiteljski odmor na Jadranu s daškom glamura? Sve što trebate je odabrati svoj Holiday Home u Campingu Sirena.

Više detalja

Društvene mreže

Kampovi

Kampovi Lagune Novigrad osigurat će vam dodir sa suštinom života u mediteranskoj prirodi…

Više detalja

Laguna Novigrad, najbolje od Istre na jednom mjestu

U Laguni Novigrad ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih hrvatskih turističkih odredišta. Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naši hoteli aktivni su tijekom gotovo cijele godine, a zahvaljujući blizini i izvrsnoj prometnoj povezanosti i raznolikosti ponude, Novigrad će svakom gostu ponuditi ono najbolje od Istre na jednom mjestu.

Nekada su gosti u potrazi za čistim morem u Istru i Novigrad dolazili većinom tijekom ljeta, no navike se mijenjaju jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine. Novigrad zaista jest idealan za nezaboravan odmor bogat sadržajima, koje Vam nude naši hoteli Aminess Maestral Hotel**** i Aminess Laguna Hotel*** te kampovi Park Mareda**** i Sirena****.

Od 2012. Laguna Novigrad svoju uspješnu priču širi i na Dalmaciju s Aminess Lume Hotel**** na otoku Korčula, te od 2014. godine i na Aminess Grand Azur Hotel**** u Orebiću na poluotoku Pelješac.

Jeste li znali da Laguna Novigrad uskoro mijenja ime? Saznajte više