Aminess Lume Hotel ****
(ex Hotel Feral)

Dašak izvornog Mediterana kojim odiše otok Korčula kao i obećanje izvrsnog opuštajućeg odmora koje nudi Aminess Lume Hotel **** ostaviti će svakog gosta bez daha.

Hotel Feral

Aminess Lume Hotel

Pomišljate na romantičan bijeg udvoje? Duge šetnje uz zalazak sunca i večere na mjesečini? Na čarobnom otoku Korčuli pronaći ćete mirno utočište u Aminess Lume Hotelu u Brni. 

Više
Sobe u hotelu Feral

Sobe

Isključite mobitel, tablet i televizor. Zaboravite na ograničavajuće misli. Sklopite oči na mjesečini i utonite u romantiku soba koje spavaju s morem. 

Više
Restorani i barovi hotela Feral

Restorani i barovi

Sanjive večeri na otoku najbolje ćete začiniti finim korčulanskim jelima, kapljicama djevičanskog maslinova ulja i poznatim otočkim vinom pošip.

Više
Uživanje na vodi

More i plaže

Na 3 koraka od hotela do mora pratit će vas samo jedna misao – uranjanje u prozirno plavetnilo.

Više

Sport&Fun

Nakon punjenja baterija uz more okušajte se u zabavnim sportovima. Steknite nove vještine u jedrenju na dasci i pohvalite se rodbini i prijateljima.

Više

Što raditi na Korčuli

Otkrijte dragulje Jadranskog mora, posjetite svjetski poznate nacionalne parkove i uživajte u blagodatima mora, svježoj morskoj ribi i vrhunskim vinima.
Više

Aminess Lume Hotel**** (ex Hotel Feral) nalazi se u malom ribarskom naselju Brna, u blizini naselja Smokvice, na otoku Korčuli, otoku u južnoj Dalmaciji izrazite kulturno-povijesne važnosti. Hotel nudi odmor duše i tijela u simbiozi sa čistim Jadranskim morem, vrhunskim dalmatinskim vinima i maslinovim uljem, zdravom hranom te “štihom” ribarskog i pomorskog.

Gosti mogu odabrati između podjednako udobnih i modernih jednokrevetnih, dvokrevetnih te četverokrevetnih soba. Light all-inclusive usluga koja uključuje doručak, ručak i večeru sa neograničenom konzumacijom pića za vrijeme trajanja obroka omogućuje im da bezbrižno provode svoj odmor.

Otok Korčula ponosi se kristalno čistim morem koje se ljeti ugrije i do 28°C čineći ga savršenim za plivanje i uživanje u moru. Pritom, Aminess Lume Hotel **** ima vlastitu plažu odmah do hotela, a uz savršene uvjete za kupanje i sunčanje, plaža donosi i pogled na prekrasne jadranske krajolike koji napajaju ljepotom i skladom. Za ležerno kupanje onih najmanjih gostiju može se koristiti i manji vanjski bazen hotela.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više