Jamstvo najniže online cijene

Želite li izvršiti rezervaciju putem Aminess hotels & campsites, no pronašli ste nižu cijenu na internetu od najniže cijene koju vam mi nudimo, odobrit ćemo vam istu cijenu i dodatnih 5% popusta.

Kako biste ostvarili prava na ovo jamstvo, molimo vas da jednostavno pošaljete mail na: reservations@aminess.com ili nazovete naš Rezervacijski centar na  +385 52 858 600.

 
Uvjeti

Ako za isti objekt, smještajnu jedinicu, isti broj gostiju i datum boravka uspijete pronaći nižu cijenu od naše na nekoj drugoj web stranici, mi ćemo dodatno sniziti našu cijenu.

Jamstvo se odnosi na cijenu u koju su uključena sva davanja (PDV, cijena usluge, boravišna pristojba...).

Bez obzira na broj pronađenih nižih cijena za isti boravak, odobrit će se samo jedan popust od pet posto. Višestruki zahtjevi za jamstvom najniže cijene za boravak koji je duži od jedne noći tretirat će se kao jedan zahtjev za jedan boravak i primijenit će se najniža cijena na taj boravak.

Jamstvo najniže cijene ne odnosi se na cijene objavljene na priceline.com, hotwire.com ili bilo kojoj drugoj web stranici koja gostu nudi mogućnost odabira kategorije hotela, ali mu je onemogućeno da sazna ime hotela prije potvrde rezervacije sobe.

Jamstvo se dakle ne odnosi na cijene objavljene na bilo kojoj web stranici na kojoj je skriveno ime hotela, točna lokacija hotela, brand hotela ili bilo koji drugi podatak koji bi mogao ukazati o kojem je hotelu riječ.

Jamstvo najniže cijene ne odnosi se na cijene paket aranžmana. Pod njima podrazumijevamo cijene hotelskog smještaja prodanog kao dijela turističkog paket-aranžmana zajedno s ostalim uslugama.

Jamstvo najniže cijene također se ne odnosi na javno neobjavljene cijene, odnosno na cijene nedostupne javnosti, poput primjerice cijena ponuđenih kompanijama, grupne cijene, cijene kongresa te na bilo koju drugu cijenu usmjerenu specifičnoj skupini i nedostupnu javnosti.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više