Novosti u 2014. godini

Naši vjerni gosti već su primijetili da svake godine uvodimo novosti kako bi naša ponuda i smještaj zadovoljili visoke kriterije naših posjetitelja.

Posebno smo zahvalni gostima koji ostavljaju svoje prijedloge, preporuke ali i primjedbe, na taj način pomažete nam da budemo još bolji i raznovrsniji u ponudi sadržaja i aktivnosti hotela i kampova Lagune Novigrad..

U Hotelu Maestral**** uređujemo hotelsku plažu te po uzoru na kampu Park Mareda, gradimo atraktivno plimno kupalište za odrasle površine 35x13 metara i nešto manje kupalište za djecu površine 10x10 metara i dubine 30 centimetara. Plažu ćemo obogatiti novim zabavnim sadržajima i gourmet punktovima, a cijelo područje od sada je pokriveno WLAN-om. Uz posebne concierge usluge, hotel dobiva i 200-tinjak novih šljunčanih parkirnih mjesta. U Hotelu Laguna*** uvodimo teen club.

Najveće promjene doživjet će naš popularni Camping Park Mareda koji će uz Sirenu od 2014. biti drugi novigradski kamp visoke razine 4*. Podizanje kategorizacije kampa prati i povećanje smještajnih kapaciteta kroz 64 nove mobilne kućice i 60 novih parcela. U Holiday homes zoni gradimo 2 nova bazena površine 100 m2, gourmet punkt i uvođenje concierge usluga. Kamp dobiva novi centralni sanitarni čvor i teen & kids party zonu koja će uz već poznate programe naših animatora Park Maredu pretvoriti u idealnu obiteljsku kamp destinaciju.

Camping Sirena****, uređuje 50 parcela, proširenu terasu caffe bara Oleander, novo dječje igralište i concierge uslugu u Holiday homes zoni. Gosti će posebno cijeniti i našu novu fast check-in uslugu.

Hotel Feral**** u mjestu Brna na otoku Korčuli, ispred hotelske konobe i bara dobiva novu terasu, a do početka sezone uredit će se i atraktivno hotelsko kupalište.

Rezervirajte ponudu!

Rezerviraj