Ostali sportovi

Ljubiteljima adrenalinskih aktivnosti na raspolaganju je paintball igralište u kampu Mareda, najam jet-skija, skijanje na vodi, karting  i paragliding u okolici Novigrada te nezaboravne safari ture buggyjima po unutrašnjosti Istre, dok je položaj blizu ušća rijeke Mirne u Jadransko more pogodan ljubiteljima kajaka i kanua.

Vrijedan dodatak sportskoj ponudi Novigrada svakako je i nova gradska dvorana. Moderno zdanje nalazi se nedaleko od Laguninog kompleksa na južnom ulazu u grad i važan je iskorak u novu eru sporta na novigradskom području.

A sve ljubitelje golfa razveselit će podatak da se na samo 20-ak kilometara od Novigrada smjestio prvi pravi, natjecateljski golf teren u Istri. Ima 18 rupa i obuhvaća 80 hektara zemlje na samom sjeverozapadu Poluotoka, nedaleko od Umaga.

Odmor u Novigradu može biti savršena prilika da učinite nešto za svoje zdravlje i vratite se u formu. Uz našu sportsku ponudu oslobodit ćete tijelo negativnih učinaka kojima je bilo izloženo tijekom godine. Odmor je pravo doba za obnavljanje energije i vitalnosti.

Laguna Novigrad vas poziva da budete aktivni i okušate se u svojim omiljenim sportskim aktivnostima!