Tenis

Za aktivne ljubitelje ovog sporta, imamo na raspolaganju ukupno 19 zemljanih teniskih terena, od čega se njih 17 nalazi u neposrednoj blizini hotela, dok su dva u sklopu kampa Mareda.
Pogodnosti naših terena prepoznale su mnoge renomirane domaće i europske teniske škole, koje kod nas već tradicionalno organiziraju svoje kampove i turnire. 

Više

Bike

Naš je hotel Maestral ispunio i sve kriterije za dodjelu oznake bike-hotela. Licenciranje se provodi po znatno strožim kriterijima od onih u Italiji ili Španjolskoj, a oznaka gostima potvrđuje potpunu opremljenost objekta za potrebe cikloturista.
Naši gosti biciklisti imaju samo jedan problem, koju stazu odabrati, jer Novigrad je dio paukove mreže biciklističkih putova.

Više

Nogomet

Danas kada je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, mnogi treneri i selektori odlučuju se za pripreme svojih klubova i reprezentacija u Istri.
Tako je i hrvatska nogometna reprezentacija brončanu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. godine osvojila nakon priprema u Istri.

Više

Kajak & Kanu

Rijeka Mirna svojom mirnoćom u potpunosti opravdava svoje ime pa je zato idealna za kajakaše i kanuiste.
Rijeka Mirna najduža je i vodom najbogatija istarska rijeka. Izvire u selu Kotli nedaleko od Huma, a u Jadransko more se ulijeva kod Novigrada.

Više

Ostali sportovi

Ljubiteljima adrenalinskih aktivnosti na raspolaganju je paintball igralište u kampu Mareda, najam jet-skija, skijanje na vodi, karting  i paragliding u okolici Novigrada te nezaboravne safari ture buggyjima po unutrašnjosti Istre, dok je položaj blizu ušća rijeke Mirne u Jadransko more pogodan ljubiteljima kajaka i kanua.

Više