Aminess Grand Azur Hotel ****
(ex Grand Hotel Orebić)

Poluotok Pelješac odlikuje izvrsnost destinacije zahvaljujući prelijepom moru i prirodi pa uz Aminess Grand Azur Hotel**** pruža idealne uvjete za opuštanje i Vaš odmor iz snova.

Aminess Grand Azur Hotel ****
(ex Grand Hotel Orebić)

Adresa Petra Kresimira IV 107
HR - 20250, Orebić, Hrvatska

Kontakt

tel: +385 52 858 600

fax: +385 52 757 314

Preuzmite Brošura hotela Lagune Novigrad

Aminess Grand Azur Hotel

Okružen starom borovom šumom, smješten tik uz samu plažu i kristalno čisto Jadransko more, Aminess Grand Azur Hotel pruža idealne uvjete za opuštanje i Vaš odmor iz snova.

Više

Sobe

Uz šum valova i pogled na prekrasni arhipelag pelješkog kanala i stari grad Korčulu, kao i šljunčanu plažu i borovu šumu, budit ćete se svakog jutra u našim udobnim i moderno opremljenim sobama.

Više

Restorani i barovi

Mediteranska prehrana postala je sastavni dio prestižne liste UNESCO-ove svjetske nematerijalne kulturne baštine.

Više

Plaže i bazeni

U Aminess Grand Azur Hotelu gostima je nadohvat ruke prekrasna šljunčana plaža na obali Jadranskog mora.

Više

Sport i animacija

Aminess Grand Azur Hotel uz predivne plaže i dva bazena kao stvorena za potpunu relaksaciju i odmor i duha i tijela, pruža niz drugih zabavnih sadržaja.

Više
Konferencije i seminari

Konferencije i seminari

Aminess Grand Azur Hotel, uz to što pruža odlične mogućnosti za opuštajući odmor, idealno je mjesto za organizaciju manjih skupova, kongresa, poslovnih radionica i team buildinga.

Više
Konferencije i seminari

Što raditi u Orebiću i na poluotoku Pelješcu?

Istražite prirodne ljepote i povijesnu baštinu, uživajte u predivnom zelenom krajoliku i plavim uvalama poluotoka Pelješca.

Više

Aminess Grand Azur Hotel**** (ex Grand Hotel Orebić) pruža idealne uvjete za vrhunski odmor gostima koji prepoznaju poluotok Pelješac kao destinaciju za odmor ili pak poslovna događanja na prekrasnom Jadranu. Uz prelijepu prirodu, borovu šumicu uz plažu te bistro more ostati će oduševljeni gastronomskom ponudom. Naime, svježe lokalno uzgojene namirnice, izvrsna autohtona vina te vrhunska maslinova ulja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Udoban smještaj gosti mogu pronaći u moderno opremljenim dvokrevetnim sobama sa ili bez balkona, jednokrevetnim sobama, dok će obitelji biti oduševljene prostranijim obiteljskim sobama. Svako jutro buditi će se uz pogled na arhipelag pelješkog kanala kao i na povijesni stari grad na otoku Korčuli.

Prirodne šljunčane plaže s brojnim plićacima udaljene su svega 20ak metara od hotela te okružene borovom šumom što ih čini izrazito pogodnima za obitelji s djecom. Hotel nudi i bazene sa slatkom vodom te prostrano sunčalište uz njih.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više