Hotel Feral**** - Korčula

Dašak izvornog Mediterana kojim odiše otok Korčula kao i obećanje izvrsnog opuštajućeg odmora koje nudi hotel Feral **** ostaviti će svakog gosta bez daha.

Hotel Feral

O hotelu

Želite pobjeći u prirodnu oazu koja ne vrvi turistima? Potražite skrovito mjesto Brna na karti otoka Korčule i odaberite hotel Feral. Uz dobru knjigu, šum valova i ljekovitu sol na koži osjetit ćete duboki mir.

Više
Sobe u hotelu Feral

Sobe

Odaberite jednu od soba ili suiteova i na 3 koraka od mora uživajte u mirisima, opuštajućim zvukovima i čudesnim jadranskim pejzažima.
Više
Restorani i barovi hotela Feral

Restorani i barovi

Gurmani i romantičari spojit će duše kad kušaju korčulanska jela poškropljena djevičanskim maslinovim uljima na našoj terasi iznad mora.

Više
Uživanje na vodi

More i plaže

Zaronite u 50 nijansi plave. Učinite 3 koraka od hotela do mora i uronite u prozirnu tišinu Jadrana.
Više

Sport&Fun

Nakon punjenja baterija uz more okušajte se u zabavnim sportovima. Steknite nove vještine u jedrenju na dasci i pohvalite se rodbini i prijateljima.

Više

Hotel Feral**** nalazi se u malom ribarskom naselju Brna, u blizini naselja Smokvice, na otoku Korčuli, otoku u južnoj Dalmaciji izrazite kulturno-povijesne važnosti. Hotel nudi odmor duše i tijela u simbiozi sa čistim Jadranskim morem, vrhunskim dalmatinskim vinima i maslinovim uljem, zdravom hranom te “štihom” ribarskog i pomorskog.

Gosti mogu odabrati između podjednako udobnih i modernih jednokrevetnih, dvokrevetnih te četverokrevetnih soba. Light all-inclusive usluga koja uključuje doručak, ručak i večeru sa neograničenom konzumacijom pića za vrijeme trajanja obroka omogućuje im da bezbrižno provode svoj odmor.

Otok Korčula ponosi se kristalno čistim morem koje se ljeti ugrije i do 28°C čineći ga savršenim za plivanje i uživanje u moru. Pritom, hotel Feral **** ima vlastitu plažu odmah do hotela, a uz savršene uvjete za kupanje i sunčanje, plaža donosi i pogled na prekrasne jadranske krajolike koji napajaju ljepotom i skladom. Za ležerno kupanje onih najmanjih gostiju može se koristiti i manji vanjski bazen hotela.