Plaže i bazeni Aminess Laguna Hotela

Gostima Aminess Laguna Hotela na raspolaganju je više stotina metara plaže s pogledom na modru pučinu i zelene rtove u novigradskoj okolici. Obala podno hotela, udaljenog ni stotinu metara, pažljivo je uređena za kupače. Kamenita je i šljunčana, opremljena kabinama za presvlačenje i tuševima te najmom ležaljka i suncobrana.

Ovjenčana je Plavom zastavom, prestižnom oznakom koja upućuje gosta na čistoću mora i plaže, prisutnost spasilaca te održivo gospodarenje obalnim pojasom. Zastavu, na godinu dana, dodjeljuje nezavisni međunarodni ekološki program sa sjedištem u Danskoj.


Plaža podno Aminess Laguna Hotela nudi mnogo mjesta za sunčanje i odmor, na mediteranskom suncu,  ili u hladovini raskošnih borova Istre. U blizini je aquapark s brojnim sadržajima za djecu.


Hotel raspolaže s povećim vanjskim bazenom i priličnim okolnim prostorom za odmor i sunčanje. Nadomak bazena pruža se terasa aperitiv bara na kojoj se za ljetne žege možete osvježiti pićem. Manji bazen, namijenjen mališanima, idealno je smješten uz teen club.


Pored bazena održava se više animacijskih, zabavnih i sportskih programa za djecu i odrasle.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više