Sport & Fun

Kao i svi objekti Lagune Novigrad, naš Aminess Laguna Hotel nudi pregršt prilika za aktivni odmor, rekreaciju i sport na čistom morskom zraku.

Rekreacijski kompleks uz hotel opremljen je sa 17 zemljanih teniskih terena, igralištem za nogomet, rukomet i odbojku, terenom za odbojku na pijesku, poligonima za mini golf i stolovima za stolni tenis.


Novigrad i okolica su prošarani živopisnim šetnicama i biciklističkim stazama, dok blizina riječnog ušća pogoduje kajakašima i kanuistima. Naime, nedaleko od Novigrada i našeg kompleksa, u Jadransko more ulijeva se istarska rijeka Mirna, stvarajući jedinstveni ekosustav s močvarnim biljkama, rijetkim pticama i bogatim staništem ribe.


Do ovog zanimljivog područja možete doveslati s plaže podno hotela Laguna, za oko 10 minuta, i nastaviti istraživanje nešto drukčijih krajolika kontinentalne, zelene Istre. Bicikli, kajaci i pedaline iznajmljuju se u neposrednoj blizini hotela.


Kompleks Lagune Novigrad pogodan je i za razne druge oblike rekreacije - jogging ili rolanje do obližnjeg Novigrada, plivanje u plavom Jadranu te hotelske programe jutarnje gimnastike ili aerobica na bazenu.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više