DOŽIVITE

Odmor iz snova!

U samoj blizini Novigrada, Aminess Maestral Hotel će vam pružiti nezaboravan odmor u Istri s mogućnošću sportske rekreacije, wellness opuštanja ili uživanja u gastronomiji.

Recepcija - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

O Aminess Maestral Hotelu

S kapacitetom od 308 soba, bogatim hotelskim sadržajima, blizinom plaže za dnevno uživanje u moru i suncu te blizinom grada Novigrada za večernje izlaske i opuštanje, Aminess Maestral Hotel će vas oduševiti.

Više
Plaža - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Plaže i bazeni

Gostima hotela na raspolaganju je atraktivni vanjski bazen s barom te nizom animacijskih i sportsko-rekreacijskih programa. Gostima Aminess Maestral Hotel na raspolaganju je besplatno korištenje unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom, smještenim u sklopu novog wellness centra.

Više
Restoran - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Restorani i barovi

Kuhinja Aminess Maestral Hotela jedan je od najjačih zaštitnih znakova hotela. Inzistira na svježim namirnicama i kvaliteti, koristi maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje te nudi bogata riblja i mesna jela uz nezaobilazne istarske tartufe.

Više
Odbojka - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Sport & Fun

Uz hotel Aminess Maestral smješteno je 17 zemljanih teniskih terena, igrališta za mali nogomet, rukomet i odbojku, teren za odbojku na pijesku, stolovi za stolni tenis te tereni za mini-golf.

Više
Konferencije - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Kongresi i seminari

Privlačan položaj, vrhunski smještaj, bogata ponuda i kvalitetna usluga čine Aminess Maestral Hotel s četiri zvjezdice idealnim za održavanje poslovnih skupova i drugih događanja i to tijekom čitave godine.

Više
Suite - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Sobe

U hotelu Aminess Maestral na raspolaganju vam je 308 moderno opremljenih soba, uglavnom s balkonom i pogledom na more.

Više
Hotel Maestral - Bazen - Laguna Novigrad

Wellness

Uređen u suvremenom minimalističkom stilu, wellness centar okuplja sve što trebate za potpun oporavak duha i tijela te očaravajući doživljaj: probudit ćemo vaša osjetila i osnažiti svijest vašeg tijela i duše.

Više
Bike tutor - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Bike hotel Maestral

Specijalna oznaka Bike hotel odnosi se na kategorizirane turističke objekte većih kapaciteta koji uz smještaj pružaju raznolike sadržaje, idealne za odmaranje tijela i duha poput bazena, fitness dvorana i usluga masaže.

Više
Punto mare - Hotel Maestral - Laguna Novigrad

Punto Mare fun & beach zone

Na samoj plaži Aminess Maestral Hotel, nadomak centra grada Novigrada, pronađite Punto Mare – centar vrhunske ljetne zabave!
Više
Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više