Sport & Fun

Kompleks je pogodan za treninge zbog velikog broja sportskih terena, svježeg morskog zraka te kvalitetne hrane i smještaja.

U Aminess Maestral Hotelu već od veljače odsjedaju organizirane skupine sportaša različitih uzrasta iz čitave Europe – nogometaši, rukometaši, kajakaši i drugi koji dolaze u naš zeleni kompleks radi sportskih priprema za novu sezonu.


Oznaka bike-hotela upućuje gosta na boravak u hotelu koji je dodatno opremljen za prihvat biciklista te je, uz ostalo, idealan za boravak manjih i većih skupina biciklista kao početna točka njihovog biciklističkog puta po Istri.


U neposrednoj blizini hotela Aminess Maestral smještena je nova gradska sportska dvorana, čijom su izgradnjom i Novigrad i njegovi gosti dobili izvrsno mjesto za treninge i sportska natjecanja.


Krov moderne dvorane originalno je izveden kao malonogometno igralište pa je Novigrad jedno od rijetkih mjesta na svijetu u kojima se nogomet može zaigrati i na krovu!


Raznoliku atraktivnu ponudu obogaćuje vožnja kajakom na rijeci Mirni do čijeg se ušća dolazi za svega 10-ak minuta veslanja s plaže podno hotela.


Boravite li u Novigradu, svega ste 30-ak kilometara udaljeni od zasad jedinog profesionalnog golf igrališta u Istri. 

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više