HOTELI I HOLIDAY HOMES

Vaš odmor po mjeri!

Ustoličeni na staroj istarskoj i dalmatinskoj tradiciji, objekti Lagune Novigrad nude moderni pogled na Mediteran. Nenaglašeni, ali dotjerani, njihov je naglasak na jednostavnom užitku.

NAJBOLJA CIJENA

Naša garancija

Za svaku rezervaciju koju učinite putem kompanije Laguna Novigrad, jamčimo vam najnižu online cijenu koju je moguće rezervirati putem interneta.

Djelatnici Lagune Novigrad na raspolaganju su vam sa svim informacijama o smještaju u Novigradu i ponudi naših hotela.

Više
Hotel Maestral - Bazen - Laguna Novigrad
Istra - Novigrad

Hotel Maestral****

Naš hotel kategorije 4 zvjezdice, stasao na tradiciji istarske gostoljubivosti, nudi moderan pogled na Mediteran. Nenametljiv, no dotjeran, hotel Maestral daje naglasak na jednostavan užitak.

Više
Istra - Novigrad

Hotel Laguna***

Smješten samo desetak minuta šetnje od gradića Novigrada, Lagunin šarm ističe intimna atmosfera borove šume koja okružuje ovaj obiteljski hotel.

Više
Dalmacija - otok Korčula

Hotel Feral****

Hotel Feral nalazi se na otoku Korčuli u južnoj Dalmaciji, u malom ribarskom naselju Brna, nekoliko kilometara od naselja Smokvice.

Više
Grand hotel Orebić
Dalmacija - Orebić

Grand Hotel Orebić****

Okružen starom borovom šumom, smješten tik uz samu plažu i kristalno čisto Jadransko more, Grand Hotel Orebić pruža idealne uvjete za opuštanje i Vaš odmor iz snova.

Više
Istra - Novigrad

Holiday Homes Park Mareda****

Odmor u prirodi, sav luksuz hotela, toplina doma. Holiday Homes u Camping Parku Mareda pravo su otkriće za sve vas koji želite ležeran obiteljski odmor u Hrvatskoj.
Više
Istra - Novigrad

Holiday Homes Sirena****

Možete li zamisliti obiteljski odmor na Jadranu s daškom glamura? Sve što trebate je odabrati svoj Holiday Home u Campingu Sirena.
Više