Kongresna ponuda Lagune Novigrad

Novigradski hotel Maestral s četiri zvjezdice s dvije je velike dvorane i tri manje sale za sastanke odlično opremljen za održavanje kongresa i sastanaka. Klimatizirane su, s osiguranim projektorima, platnima, internetskom vezom te svime što je potrebno za kvalitetno održavanje manjih i većih skupova.

U suvremenom poslovnom svijetu, ambijent koji ste odabrali za pregovore važan je za imidž i sliku koju će potencijalni partneri, kolege ili sponzori ponijeti o vama. Jeste li se pobrinuli za to da se predstavite u pravom svijetlu? Jeste li svjesni dojma kojeg ostavljate? Laguna Novigrad pomoći će vam da organizirate sve što je potrebno.

Najveća kongresna dvorana u Maestralu može primiti do 180 ljudi, a mogućnost razmještanja stolica dopušta prilagođavanje prostora različitim potrebama i prigodama.

Atraktivni amfiteatar s 80 mjesta odličan je izbor za predavanja, kongrese i skupštine.

Sale za sastanke, svaka sa 14 mjesta, ostakljene su i odlične za manje poslovne sastanke, radionice, vinske degustacije, tiskovne konferencije i prezentacije.

Hotel Laguna svojim dvoranama odlično nadopunjava potrebe za dodatnim radnim prostorima namijenjenim znanstvenim skupovima, skupštinama udruga ili poslovnim sastancima. Potpuno opremljeni kongresni kapaciteti uspješno će udovoljiti vašim zahtjevima.
Hvaljena kuhinja i više no udoban smještaj samo su neki od elemenata uhodane i provjerene kongresne ponude naših hotela.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više