Laguna Novigrad, najbolje od Istre na jednom mjestu

Dobrodošli u Istru, regiju bogate kulturno-povijesne baštine, vrhunske gourmet ponude i duge turističke tradicije. U Laguni Novigrad, ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih Hrvatskih turističkih odredišta. Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naša sezona traje gotovo cijele godine, a zahvaljujući blizini i izvrsnoj prometnoj povezanosti i raznolikosti ponude, Novigrad će svakom gostu ponuditi ono najbolje od Istre na jednom mjestu.

Naši hoteli

Naši hoteli Maestral**** i Laguna*** te kampovi Mareda i Sirena, pružit će Vam nezaboravan odmor uz brojne sadržaje. Nekada su gosti u Istru i Novigrad u potrazi za čistim morem, većinom dolazili preko ljeta, no navike se mijenjaju jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji Novigrada i okolice pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine.

Novi član naše grupe

Od prošle godine, Hotel Feral**** na otoku Korčuli novi je član Lagune Novigrad. Našu viziju odmora za obitelj i sportski nastrojene rekreativce koji preferiraju manje sredine poput Novigrada obogatili smo doživljajem mjesta Brne, male otočne sredine koja uz sveprisutni turizam još uvijek njeguje tradicionalne vrijednosti.