Aminess hotels & campsites (ex Laguna Novigrad), najbolje od Istre i Dalmacije na jednom mjestu

Dobrodošli u Istru, regiju bogate kulturno-povijesne baštine, vrhunske gourmet ponude i duge turističke tradicije. U Aminess hotels & campsites, ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih Hrvatskih turističkih odredišta. Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naša sezona traje gotovo cijele godine, a zahvaljujući blizini i izvrsnoj prometnoj povezanosti i raznolikosti ponude, Novigrad će svakom gostu ponuditi ono najbolje od Istre na jednom mjestu.

Naši hoteli

Naši hoteli Aminess Maestral Hotel**** i Aminess Laguna Hotel*** te kampovi Park Mareda i Sirena, pružit će Vam nezaboravan odmor uz brojne sadržaje. Nekada su gosti u Istru i Novigrad u potrazi za čistim morem, većinom dolazili preko ljeta, no navike se mijenjaju jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji Novigrada i okolice pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine. 

Novi članovi naše grupe

Od 2012. Aminess hotels & campsites svoju uspješnu priču širi i na Dalmaciju s Aminess Lume Hotel**** na otoku Korčula, te od 2014. godine i na Aminess Grand Azur Hotel**** u Orebiću na poluotoku Pelješac.

Dragi gosti dobrodošli u Aminess hotels&camspites, novi brend Lagune Novigrad! Saznajte više